PS5 Yardım FFPFSC oyuna Türkçe yama nasıl kurulur

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde enginyahya tarafından oluşturulan FFPFSC oyuna Türkçe yama nasıl kurulur başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 69 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı FFPFSC oyuna Türkçe yama nasıl kurulur
Konbuyu başlatan enginyahya
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Leonmert

enginyahya

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 29, 2009
42
2
8
39
Ffpfsc formatında mafia oyununu yükledim oyun sorunsuz çalışıyor forumdan Türkçe yamayı indirdim bu yama sanırım dosya formatı için ben bu oyunu Türkçe yapabilir miyim???

Meira

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
206
137
43
ffpfsc formatının çıktısını nasıl alırsınız bılmıyorum ama exfat ffpkg pfs olan oyunlarda exFAT.Image.Builder ile oyunu dışarı döküp türkçe yamasını içine koyup tekrar istediğiniz formata çevirmeniz gerekiyor. ffpfsc de yöntem aynıdır ama programın adını hatırlamıyorum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
72
14
8
ffpfsc formatının çıktısını nasıl alırsınız bılmıyorum ama exfat ffpkg pfs olan oyunlarda exFAT.Image.Builder ile oyunu dışarı döküp türkçe yamasını içine koyup tekrar istediğiniz formata çevirmeniz gerekiyor. ffpfsc de yöntem aynıdır ama programın adını hatırlamıyorum.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
FPkg yi exfata donusturebiliyormuyuz

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
206
137
43
FPkg yi exfata donusturebiliyormuyuz
evet önce pkg yı dışarı aktarıp sonra yukarıdaki verdiğim uygulamayla exfat yapabilirsiniz.

pkg build:

exfat yapmak için :

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
72
14
8
evet önce pkg yı dışarı aktarıp sonra yukarıdaki verdiğim uygulamayla exfat yapabilirsiniz.

pkg build:

exfat yapmak için :
YouTube de video varmı acaba

Meira

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 15, 2024
206
137
43
YouTube de video varmı acaba
türkçe olarak olacagını sanmıyorum basit zaten
bunu indirin pkg nizi seçin sonra yandan dosya yolunuzu seçin ve output yazana tıklayın sonra çıkartığınız klasörü exFAT.Image.Builder i açarak seçin yandanda exfatı seçin başlatın

Leonmert

DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 21, 2026
72
14
8
türkçe olarak olacagını sanmıyorum basit zaten
bunu indirin pkg nizi seçin sonra yandan dosya yolunuzu seçin ve output yazana tıklayın sonra çıkartığınız klasörü exFAT.Image.Builder i açarak seçin yandanda exfatı seçin başlatın
Çok teşekkür ederim